Taxe participare Simpozion

TAXE PARTICIPARE Pănă în 30 Noiembrie (inclusiv)După 30 Noiembrie sau pe loc
Medic primar / specialist350 RON400 RON
Medic rezident / Asistent medical / Medic pensionar200 RON250 RON
Lectori invitațiGratuitGratuit

*Toate taxele includ TVA.

Taxa de participare la simpozion include:

  • Participarea la manifestarea ştiințifică
  • Acces în zona expoziţională
  • Materialele simpozionului (ecuson nominal, geantă, broşura simpozionului)
  • Participarea la Pauzele de cafea și Pauzele de prânz
  • Acces cina colegială, vineri – 09 Decembrie 2022
  • Certificatul de participare cu puncte EMC emis de CMR și OAMGMAMR

Taxele se pot achita online, prin intermediul formularului de mai jos.

Taxele se pot achita prin transfer bancar (taxele bancare vor fi suportate de participant), folosind datele de mai jos:

  • Beneficiar: Paloma Tours SRL, CUI: RO3801712
  • Cont IBAN: RO03 RNCB 0072 0265 7226 0001; Banca: BCR București

După efectuarea plății, vă rugăm să trimiteți dovada plății și datele pe care doriți să emitem factura fiscală, pe adresa de e-mail laura.popa@pproevents.com (telefon: 0755 123 411) pentru a putea primi confirmarea înregistrării dvs. și factura fiscală aferentă plății.

Pentru suport vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail: laura.popa@pproevents.com.

Manifestarea va fi creditată cu credite EMC, de către CMR și de către OAMGMAMR!

N.B.: Organizatorii se obligă să asigure geanta cu materialele simpozionului numai participanţilor înscrişi până la data de 24.11.2022. Pentru participanţii înscriși după această dată, geanta simpozionului va fi distribuită în limita stocului disponibil.

Taxa de participare achitată nu se returnează!

ÎNREGISTRARE CONGRES

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 05.12.2022, ora 23:59!

Ne face plăcere să vă informăm că începând cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (“GDPR”).

Dorim să vă anunțăm că respectăm prevederile Regulamentului UE privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerințe.

Vă informăm faptul că PROEVENTS & CONFERENCE colectează doar date asociate persoanelor fizice/ juridice în contextul în care ne sunt solicitate servicii pentru a căror livrare avem nevoie de aceste informații, fiindu-ne necesare în interesul legitim al dumneavoastră.

În contextul participării la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de către Colegiul Medicilor din România sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CUIM, specilalitate medicală, loc de muncă și grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a vă transmite informații legate de desfășurarea unei manifestări medicale spre Exemplu: locație, deadline înregistrare sau trimitere lucrări științifice.

Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi înstrăinate de noi către nici un terț și vor fi folosite numai în scopul în care au fost transmise.

În situația în care veți alege să plătiți cu cardul unul dintre servicii, precizăm că instrumental de plată electronică este unul sigur și că noi nu stocăm astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar plățile se realizeaza numai în interfețele securizate care aparțin instituțiilor bancare.

Vă informăm că aveți posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare în orice moment și totodată puteți solicita orice informații suplimentare referitoare la datele dumneavoastră, contactându-ne la gdpr@pproevents.com.